További 35 sérült

Több tucatnyi halott egy pakisztáni autóbusz-szerencsétlenségben

Villanyoszlopnak ütközött és felborult egy autóbusz szombaton egy kelet-pakisztáni országúton, s az utasok közül legkevesebb 32-en életüket vesztették.

2013.03.23 07:56MTI

A Sehupura város közelében a reggeli órákban bekövetkezett szerencsétlenségnek további 35 sérültje van - közölte egy rendőrségi vezető. Elmondása szerint a Lahorból a Pandzsáb tartományi Faizábád városba tartó busz balesetét, minden jel szerint a sofőr gondatlansága és gyorshajtása okozhatta.

Pakisztánban gyakoriak a súlyos közúti balesetek az utak rossz állapota és a közlekedési szabályok rutinszerű semmibevétele miatt. Legutóbb március 16-án egy katonákat szállító autóbusz zuhant szakadékba az ország északnyugati részén, a balesetben 24 ember halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.