Huszonnégyen életüket vesztették

Katonákkal teli busz zuhant szakadékba Pakisztánban

Katonákkal teli busz zuhant szakadékba szombat reggel a Pakisztán északi részén fekvő Kohisztán körzetben, huszonnégyen meghaltak.

2013.03.16 07:50MTI

Akbar Ali, a körzeti rendőrség vezetője elmondta, hogy a katonai jármű egy éles kanyarban tért le hirtelen az útról. A teherautón 29-en utaztak.
   
A baleset helyszínére mentőalakulatok siettek, és a helyi lakosok is segítettek abban, hogy a roncsból kiemeljék a holttesteket és a sérülteket.
     
Pakisztánban gyakoriak a közúti balesetek a rossz útviszonyok és a közlekedési szabályok széles körű be nem tartása miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.