Panama

Sajátos implantátum: a mellébe rejtette a drogot

A mellébe beültetve akart becsempészni Spanyolországba 1,38 kilogramm kokaint egy panamai nő, de a barcelonai repülőtéren a határőrség leleplezte - közölték szerdán a spanyol hatóságok.

2012.12.12 15:14MTI

A belügyminisztérium szerint friss forradások és véres gézkötés volt a nő mellén, amelyen sápadt foltok is látszottak. Az illető azt mondta, hogy nemrég implantátumot operáltak a mellébe. A rendőrség azonban gyanút fogott, és elküldte egy kórházba, ahol megtalálták a kokaint.

A nő Kolumbia fővárosából, Bogotából érkezett Spanyolországba. Kolumbia a dél-amerikai drogmaffia fő működési területe. Az európai bűnüldöző hatóságok rendszerint a szokásosnál alaposabb figyelmet szentelnek a Latin-Amerikából érkező utasokra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.