1 kilogramm amfetamint foglaltak le

Vádemelés a 70 éves drogdílerrel szemben

Vádemeléssel zárta a rendőrség azt a nyomozást, amit egy 70 éves bajai férfi ellen indított kábítószerrel visszaélés miatt.

2012.12.06 14:08HavariaPress

Egy közúti ellenőrzés során találtak egy tatabányai férfinél közel fél kilogramm drogot a rendőrök. Az előállított férfi kihallgatásán elmondta, a kábítószert egy bajai nyugdíjastól vette, akinek fia hozta azt Hollandiából.

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök a 70 éves bajai férfi lakásán tartott házkutatás során 16 zacskóban mintegy 1 kilogramm amfetamint és közel 2 millió forintot foglaltak le. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat, amit a bíróság el is rendelt.

A rendőrség és az ügyészség az idős férfi fia ellen elfogatóparancsot bocsájtott ki. A rendőrség a kábítószerrel visszaélés miatt indított nyomozás a napokban lezárta, az ügy iratanyagát vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.