Óriási veszteséggel zárt

Sandyt a Broadway is megszenvedte

A Broadway is megszenvedte a katasztrófát: a Sandy hurrikán miatt hatmillió dollár fölötti (1,3 milliárd forintos) veszteséggel zárta az elmúlt hetet a New York-i színházi negyed.

2012.11.07 09:01MTI

A Broadway minden színházát érintette a bevételkiesés, a legnagyobb, több mint félmillió dolláros veszteséget azonban a Nice Work If You Can Get It című musical könyvelhette el a Broadway színházait összefogó szövetség kedden közzétett adatai szerint. 

A játszóhelyek vasárnapig számolt egyhetes bevétele 13,5 millió dollár (2,9 milliárd forint) volt, ami jócskán elmaradt az előző heti 20 millió dolláros kasszától. A színházlátogatók száma a vihar miatt a várt közel 215 ezerről 149 ezerre csökkent. A Sandy miatt hétfőtől szerdáig a Broadway összes színháza zárva tartott, csütörtök este azonban már mindben újra kezdődött az élet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.