Négyen még az intenzív osztályon vannak

Obama meglátogatja a denveri áldozatok családtagjait

Két nappal a 12 halálos áldozatot követelő coloradói mészárlás után a közép-nyugati államba utazik Barack Obama amerikai elnök.

2012.07.22 07:41MTI

Obama elnök vasárnap délután a tragédia helyszínén, a Denver melletti Aurorában találkozik az áldozatok családtagjaival és a városvezetéssel.

A demokrata párti politikus a mészárlás hírére pénteken megszakította floridai kampánykörútját, és ugyanígy tett republikánus kihívója, Mitt Romney is.

Pénteken hajnali fél egykor Aurora egyik multiplex mozijában az új Batman-film éjféli premierjén a 24 éves James Holmes nagy tűzerejű lőfegyverekből válogatás nélkül lőni kezdett a mozilátogatókra. Tizenkét embert - köztük egy hatéves gyereket - megölt, 58 másikat megsebesített. A tettest letartóztatták.

A sebesültek közül heten szombat este még kórházban voltak, négyen közülük az intenzív osztályon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.