Az incidens Závija térségben történt

Száz tunéziait raboltak el líbiai fegyveresek

Líbiai fegyveresek elraboltak mintegy száz tunéziai állampolgárt a két ország határvidékén.

2012.04.17 18:42MTI

Az incidens Závija térségben történt még előző nap. "A líbiai forradalmárok závijai alakulata négy, Tunéziában letartóztatott líbiai szabadon engedését követeli" - közölte az emberi jogok tunéziai ligájának az elnöke.
   
Az elrabolt emberek egy külföldi olajtársaság számára dolgozó munkások és a vidék más lakosai - mondta el egy mérnök. A határtérségben a forradalom győzelme óta zavaros a helyzet, a hatóságok nem képesek ellenőrzésük alá vonni a különféle fegyveres csoportokat, és virágzik a csempészet, beleértve a fegyverekét is.
   
A belügyminisztérium közölte, hogy kapcsolatba léptek az emberrablókkal. Nem hivatalos belügyi források szerint két líbiait tartanak fogva, mert kábítószert találtak náluk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.