Különleges akció az Észak-Kaukázusban

Oroszország - Fegyveres bűnözőket öltek meg Nalcsikban

Az orosz belügyi erők megöltek négy körözött fegyverest az észak-kaukázusi Kabard- és Balkárföld fővárosában.

2012.04.05 10:59MTI

Oleg Gerejev, a régió belügyi igazgatóságának szóvivője azt mondta, hogy a négy emberből hármat súlyos bűncselekmények miatt köröztek, s őket negyedik társuk látta el lőszerrel és élelemmel. Szerdán késő este különleges rendőri akcióban végeztek velük abban a nalcsiki épületben, ahol meghúzták magukat.
   
Az Oroszországhoz tartozó észak-kaukázusi terület köztársaságaiban gyakoriak az erőszakos cselekmények, szinte mindennaposak a rendfenntartó erők elleni merényletek. Ezért a rendvédelmi erők kíméletlen harcot folytatnak a szakadárok és az iszlamista szélsőségesek ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.