Vadonatúj épületegyüttes - kis hibával

Légionárius baktérium támadta meg a 670 millió dolláros beruházást Kínában

Több helyen is a legionárius betegséget okozó baktériumra bukkantak a hongkongi kormány 670 millió dollárból megépített vadonatúj épületegyüttesében - közölték a helyi hatóságok.

2012.01.03 08:36MTI

A vizsgálatokat azután rendelték el, hogy a gyakran halált okozó betegséggel ágynak esett decemberben a Kínai Népköztársasághoz tartozó terület oktatási államtitkára.

Az egészségügyi hatóságok hétfői közlése szerint a kormányszékház fürdőszobáiból vett vízmintákban a megengedettnél 14-szer nagyobb szinten találták meg a betegséget okozó baktériumot, s ezért hozzáláttak az épületegyüttes fertőtlenítéséhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.