Rendszerellenes tüntetések

Szíriában még mindig folyik a vér

Legalább öten vesztették életüket és mintegy húszan megsebesültek Szíriában, amelynek több városában folytatódtak a rendszerellenes tüntetések a pénteki ima után, dacolva a nagy létszámmal kivonuló biztonsági erőkkel.

2011.11.18 13:24MTI

A karhatalmi erők a demonstrálókra lőttek, hogy feloszlassák a tüntetéseket - közölte az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelő Központja (OSDH), illetve a Helyi Egyeztető Bizottságok (LCC) nevű szervezet. Csütörtökön 16 civil esett áldozatául a brutális erőszaknak.

Eközben a damaszkuszi kormány "elvben" beleegyezett abba, hogy az Arab Liga megfigyelő csoportot küldjön az országba - közölte egy magas rangú szíriai tisztségviselő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.