Legalább hárman meghaltak, öt ember eltűnt

Komppal ütközött, majd elsüllyedt egy török teherhajó

Utasszállító komppal ütközött, majd elsüllyedt egy török kereskedelmi hajó csütörtökön Albánia partjainál; a balesetben legkevesebb három tengerész meghalt, öt embert még keresnek a hatóságok.

2011.10.20 11:59MTI

Az olaszországi Bariba tartó komp utasai közül senki nem sérült meg.
   
Az elsüllyedt hajó tízfős török legénységéből eddig két matrózt sikerült kimenteni, három matróz holttestét pedig már megtalálták. "További öt tengerészt még keresünk" - mondta el egy közeli kikötő kapitánya.
   
A török tulajdonban álló, de máltai zászló alatt hajózó 3300 tonnás, Reina 1 nevű hajó Montenegróba tartott, amikor az albániai Durres kikötőjétől 30 kilométerre bekövetkezett a baleset.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.