Szóvivője szerint biztos helyre bújt az ezredes

"Kadhafi jól van és irányítja a harcokat"

Moammer el-Kadhafi ezredes a szóvivője szerint jól van, biztonságosan rejtőzködik, és irányítja a harcot a lázadók ellen, a szabadságért és függetlenségért.

2011.08.25 18:09MTI

Musza Ibrahim ezt telefonon mondta el csütörtökön az amerikai hírügynökségnek egy rejtekhelyről. Szerinte az ország vezetőjének a harci szelleme magas, az egész családja jól van, és közeli munkatársai is vele maradtak.

A hangjáról felismerhető szóvivő azt állította, hogy Tripoli jó részét ők tartják ellenőrzésük alatt, ami ellentmond a helyszíni tudósításoknak.
   
Ibrahim szerint Kadhafi képes az ellenállásra "heteken, hónapokon és éveken át". A vezér hollétét természetesen nem árulta el, csak annyit, hogy Líbia területén tartózkodik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.