Líbia

Kadhafit majdnem elfogták

Nem sokon múlt Moammer Kadhafi elfogása.

2011.08.25 14:36MTI

A felkelők egyik kommandós egysége szerdán rajtaütött Tripoli központjában egy házon, ahol hírszerzési források szerint menedéket keresett a megbuktatott líbiai vezető - adta hírül csütörtökön a Paris Match című francia hetilap.

Az újság arab titkosszolgálatokra és a líbiai felkelőkre hivatkozva tájékoztatott arról, hogy az ezredes valószínűleg még mindig Tripoliban tartózkodik.

A szóban forgó házból Kadhafi akkor távozhatott, amikor ügynökök hatoltak be oda szerdán délelőtt tíz óra körül. A hetilap információi szerint bizonyíték van arra is, hogy az ezredes eltöltött legalább egy éjszakát ebben a szerény hajlékban, bár azt nem tudják, hogy ez most volt-e.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.