Erre senki sem volt felkészülve

Videó! Egy kamera, mely rögzítette az oslói robbanás pillanatait

Lehozták annak a CCTV kamerának a felvételét, mely részben rögzítette a 2011. július 22-ei eseményeket - közel a robbanáshoz.

2011.07.28 15:01ma.hu

Egy Oslo belvárosi részén működő elektronikai szaküzlet közzétette CCTV kamera felvételét a múlt pénteki eseményekről, melyen az látható, hogy a detonációt követően az emberek rémülten menekültek ki az épületből július 22-én, mikor egy bomba felrobbant közel a miniszterelnöki épülethez. A másik szerkezet a norvég parlamenthez közzel robbant.

Füstfelhők gomolyognak a kormányzati épület ablakaiból Oslóban, miután két bomba robbant a norvég fővárosban.

A polcok, a rajtuk lévő áruval, leszakadtak a falról, majd szétszóródtak a padlón, a lökéshullám betörte az ablakokat. Az üzletben tartózkodók megtorpantak, majd kirohantak, hogy megnézzék, mi folyik az utcában. Néhányan – miután érzékelték, hogy mi történt – visszamenekültek a biztonságot nyújtó épületbe.

A robbanás nyolc ember életét oltotta ki a kormányzati negyedben, majd az azt követő utoyai mészárlásban 68-an haltak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.