Autójában zárjegy nélküli dohányárut találtak

Most aztán nyakig benne van: úszva menekült a cigarettacsempész

A rendőrség közölte: a Holt-Szamosba ugorva menekült el a rendőrök elől egy cigarettacsempész szerdán Győrtelek közelében, hátrahagyott autójában több mint ötmillió forint értékű dohányárura bukkantak.

2011.06.16 12:34MTI

A járőrök Tunyogmatolcs belterületén akartak igazoltatni egy személyautót, de annak sofőrje a szabályos jelzés ellenére nem állt meg, hanem a gázpedálra lépett, és továbbhajtott Győrtelek felé - mondta Ivánné Vörös Krisztina, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.
   
A rendőrök a gépkocsi után eredtek, a jármű azonban egy kanyarban megcsúszott, és szalagkorlátnak ütközve állt meg. A sofőr a jobb oldali ablakon kimászott és azonnal a Holt-Szamosba ugrott, majd átúszott a túlpartra. A hátrahagyott autóban 5,3 millió forint értékű, zárjegy nélküli cigarettát találtak a rendőrök.
   
A szóvivő beszámolt arról is, hogy szerdán Záhonynál fogtak el egy cigarettacsempészt: az iratokkal nem rendelkező 24 éves ukrán férfi a testére rögzítve próbált 19 karton, zárjegy nélküli cigarettát az országba behozni.
   
A férfival szemben egy évre szóló beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, az eljárás lefolytatására pedig átadták őt az ukrán határőrizeti szerveknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.