Tévékészülékbe rejtett drogot egy férfi

Nem mozi: kábítószert csempésztek a tévében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján közölte: tévékészülékben csempészett drogot Magyarországra egy bakonycsernyei férfi, akit a rendőrök a határ közelében elfogtak.

2011.05.10 12:11MTI

A közlemény szerint vasárnap Hegyeshalom közelében, egy közúti ellenőrzés során állították meg az Ausztria felől érkező magyar férfit, aki feltűnően ideges volt, emellett a rendőröknek az is feltűnt, hogy a kocsi hátsó ülésén egy használt tévékészülék fekszik, annak szellőzője pedig fekete fóliával le van ragasztva.
   
A készülék belsejéből két csomag, körülbelül két kilogrammnyi fehér amfetaminpor került elő, amelynek hatóanyag-tartalmát szakértő vizsgálja. A 44 éves bakonycsernyei férfit kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség. A lakásán tartott házkutatáskor további 24, feltehetően marihuánát tartalmazó csomagot, digitális mérleget és kábítószer adagolására alkalmas eszközt foglaltak le.
   
A férfi azt állította, hogy a televíziót Bécsben egy ismerősétől kapta, akinek nevét nem tudja. Azt viszont elismerte, hogy nála korábban kábítószert is fogyasztott. Ráadásul a gyanúsított ellen tavaly már folyt eljárás kábítószerrel való visszaélés miatt, ám a férfi akkor megúszta a büntetést, mert vállalta az elterelést.
   
A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, az ügyet a megyei rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.