A termesztőket őrizetbe vették

Kannabiszt termesztettek egy lajosmizsei tanyán

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: kábítószer előállítására alkalmas kannabisz növényeket találtak a rendőrök egy lajosmizsei tanyán, szakszerűen kialakított helyiségekben, ezért az ingatlan tulajdonosát és annak fiát őrizetbe vették.

2011.04.19 11:08MTI

A Dabasi Rendőrkapitányság állományába tartozó táborfalvai járőrök egy motorkerékpár ellopása miatt végeztek adatgyűjtést, amikor feltűnt nekik az idegesen válaszoló 44 éves lajosmizsei férfi, aki elismerte, hogy a tanya egy bedeszkázott ablakú melléképületében kábítószert fognak találni - mondta Nyíkos Tamás főhadnagy.
   
A növénytermesztést látva a rendőrök értesítették a megyei főkapitányság bűnügyi osztályát, amelynek munkatársai a vizsgálat során különböző fejlődési fokozatban lévő kannabisz növényeket találtak, ezeket az elkövetők gondosan és gyakorlottan termesztették négy épületben. A növényeket és az ott talált eszközöket a rendőrség lefoglalta.
   
A hatóság eljárást indított kábítószerrel való visszaélés elkövetése miatt a bűncselekményt beismerő férfi és 19 éves fia ellen - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.