Nem gondolta, hogy lebukik

"Biztos úr, veszélyes a házamban lévő kábítószer?"

Fel sem merült a rendőrségre telefonáló fiatalban, hogy felhívhatja magára a szerv figyelmét: ő csak azt akarta tudni, veszélyes-e a lakásában termesztett marihuána.

2011.02.07 18:29manna.ro

Tátva maradt Connecticut államban a rendőrség szája, amikor egy egyetemista felhívta őket, és megkérdezte, mennyire veszélyes marihuánát termeszteni otthon.

A 21 éves Robert Michelson egy percig sem gondolkodott azon, hogy ezzel felhívja magára a hatóság figyelmét, a rendőrség viszont a hívást követően villámgyorsan ott termett az egyetemista lakásának ajtajában.

A fáradozás nem volt haszontalan: több drogtermesztésre alkalmas eszközt találtak a fiatalembernél, aki az interneten rendelte a több száz dollárt érő felszerelést. Mivel néhány cannabis palánta is birtokában volt, Robert Michelsont letartóztatták.

Egyelőre óvadék ellenében szabadlábra helyezték, kábítószer birtoklása miatt indult eljárás ellene.

Fotó: manna.ro


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.