RPG-darabokat találtak

Rakétavető alkatrészek rejtőznek a hulladékok között

Rakétavetőhöz tartozó alkatrészeket találtak két nagykanizsai hulladéktelepen.

2011.03.23 18:40ma.hu

A hét elején egy nagykanizsai fémhulladék-telephely alkalmazottja a hulladékok szétválogatása során négy darab rakétavető alkatrészt talált a leadott hulladékok között. A tűzszerészek a talált rakétavető alkatrészeket „B” osztályba sorolták és harminc napon belül elszállítják, ez idő alatt azok elkülönítéséről, biztonságos tárolásáról a telephely vezetője gondoskodik.

Másnap egy másik nagykanizsai fémhulladék-telephelyen egy nagyméretű ruhazsákban közel húsz darab, feltehetőleg RPG rakétavető alkatrészeket találtak. A tűzszerészek a talált rakétavető alkatrészeket „B” osztályba sorolták és elszállításukról harminc napon belül gondoskodnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.