Páncéltörő gránát is volt a "csomagban"

Egy egész fegyverarzenált foglaltak le Borsodban

Gépkarabélyokat, éles lőszereket, kézigránátokat, páncéltörő gránátot és fegyveralkatrészeket foglaltak le a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai Borsod-Abaúj-Zemplén megyében; a rendőrségnek jelenleg nincs információja arról, hogy az ügynek köze lenne a romák elleni támadássorozathoz - közölte az MTI-vel az NNI főosztályvezetője csütörtökön.

2009.08.06 16:16MTI

Horváth Lajos alezredes az NNI főosztályvezetője az MTI-nek arra a kérdésére, hogy ennek az ügynek van-e köze a romák elleni támadássorozathoz, mint ahogyan az csütörtökön több kelet-magyarországi hírportálon megjelent, azt mondta: jelenleg nem áll rendelkezésre információ erről. Az NNI közleménye szerint az NNI július 15-től folytat eljárást lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés miatt egy magyar férfi és társai ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.