Két órás, "véres" késés

Szarvasokat gázolt a Tubes Intercity Tolnanémedinél

Szarvasokat gázolt a Budapestre tartó Tubes Intercity szerda reggel Tolnanémedi közelében; baleset miatt a Pécs-Pusztaszabolcs-Budapest vonalon közlekedő szerelvény előreláthatóan két órás késéssel érkezik meg a fővárosba - közölte a MÁV az MTI-vel.

2011.01.12 09:35MTI

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a 7 óra 42 perckor történt ütközés következtében a mozdony forgalomképtelenné vált. Tolnanémedinél megállították a Tenkes Intercityt, amelyre átszállhattak az utasok.

A tolnanémedi vadásztársaság hivatásos vadásza a helyszínen tájékozódik a baleset részleteiről; Tóth G. Balázs az MTI-nek elmondta: a baleset olyan szakaszon történt, amely mellett mezőgazdasági területek húzódnak.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.