Gyanús fehér por okozta zajártalom

Hangoskodó kábítószer-fogyasztók Tiszaújvárosban

Kábítószerrel visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség két fiatal ellen, akik a Borsod megyei Tiszaújvárosban egy otthoni rendezvényen hangoskodtak és emiatt a szomszédok panaszt tettek.

2010.07.20 12:24MTI

A helyszínen a rendőrök drogot találtak - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője kedden az MTI-t.

Dobi Tamás közölte: "a kábítószeres bulinak" a rendőrség vetett véget.

A hangoskodás miatt egy szomszéd tett bejelentést a tiszaújvárosi rendőrség ügyeletére, hogy a fiatalok zavarják a környékbeliek nyugalmát.

A helyszínre kiérkező rendőrök a lakásban "gyanús fehér port" találtak, illetve a kapitányságra előállított két fiatalembernél a gyors teszt kábítószer fogyasztását mutatta ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.