Erőszakolni akart a férfi

Tíz perc alatt került rendőrkézre a szatír

Tíz perc alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki bántalmazott, és meg akart erőszakolni egy tizennégy éves nagymágocsi lányt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t szombaton.

2009.12.05 12:20MTI

A harmincéves tiszaföldvári férfi Nagymágocs belterületén támadta meg a lányt még pénteken este: többször megütötte, majd az árokba lökte, ahol megpróbálta levetkőztetni, ez azonban a lány ellenállása miatt nem sikerült – mondta Pál János.

A gyanúsított többször is közösülésre szólította fel áldozatát. A lánynak azonban sikerült a férfi szorításából kiszabadulva elmenekülni, és hazajutva szülei segítségével értesítette a rendőrséget. A bántalmazás során a fiatal lány súlyos sérülést szenvedett - közölte az alezredes.

A gyanúsított nyomába eredő körzeti megbízott tíz perccel később a bűncselekmény közelében a személyleírás alapján felismerte a férfit, aki a helyi polgárőrök segítségével elfogtak. A többszörösen büntetet férfival szemben szemérem elleni erőszak, valamint súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.