Elfogták a gyulai szatírt

Simogatta és azt mondta: meg akarja erőszakolni!

Erőszakos közösülés kísérlete miatt előzetes letartóztatásba helyeztek egy gyulai férfit, a gyanúsított a bűncselekmény elkövetését részben elismerte - közölte az MTI-vel a rendőrség szerdán.

2009.08.05 17:02MTI

Még augusztus másodikán késő este érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy 32 éves békéscsabai nőt megtámadott egy férfi a városban.

Az elkövető először simogatta nőt, majd földre teperte és ütlegelni kezdte, ezt követően elvette a sértett telefonját, és azt mondta neki, hogy meg fogja erőszakolni. A segítségért kiáltozó nő hangját meghallották egy közeli lakásban, valaki kikiabált az ablakon keresztül, mire az erőszakoskodó elmenekült - tájékoztatta az MTI-t a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Albert István.

Hozzátette: a nagy erőkkel kivonuló rendőrök a bejelentő által megadott személyleírás alapján megtalálták a közeli vasútállomáson a támadót, kezében a zsákmányolt telefonnal.

A 37 éves férfi meghallgatása során részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, amiért akár nyolc évig tartó szabadságvesztéssel is büntethető. A gyanúsított előzetes letartóztatását elrendelte a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.