Eljárást indítottak az agresszív férfi ellen

Felháborító: a kétéves kisgyerek is látta az erőszakot!

Kétéves gyermekük előtt ütötte, rugdosta volt élettársát vasárnap egy férfi Dunaújvárosban; eljárást indítottak ellene.

2009.07.13 19:12MTI

A kicsit láthatásra vitte édesanyja, a találkozó helyszínén azonban a férfi nekiesett, felpofozta, ellökte, a hajánál fogva húzta a földön, s megrugdosta. Amikor a bántalmazott nő mobiltelefonján a rendőrséget akarta hívni, a készüléket elvette tőle és összetörte - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Mindezek után felszólította, hogy adja meg a közös lakásuk árából nekijáró pénzt, s hogy a "kérésének" nyomatékot is adjon, ismételten megrugdosta volt élettársát - tette hozzá R. Szabó Ágnes. A férfit - akiről kiderült, hogy korábban többször megfenyegette élettársát - őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.