Erőszakolni akart

Másfél hónap után fogták el a Jánoshalmi szatírt!

Elfogta és őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatal férfit, aki a gyanú szerint másfél hónapja megpróbált megerőszakolni egy nőt Jánoshalmán, majd amikor a nő ellenállt elrabolta a táskáját - értesült a HavariaPress.

2009.08.15 13:38HavariaPress

Az akkor még ismeretlen tettes június 28-án kora hajnalban szólított le egy nőt a Bács-Kiskun megyei városban, az Arany János utcában.

Az illető arra akarta rávenni a nőt, hogy közösüljön vele, ezt azonban a sértett határozottan megtagadta.

A csalódott támadó ekkor úgy döntött, hogy a nő táskájával kárpótolja magát, ezért fellökte áldozatát, majd a táskával és a benne lévő mobiltelefonnal együtt elfutott a helyszínről.

A nyomozás szálai a napokban vezettek el a feltételezett tetteshez, egy 21 éves helyi lakoshoz.

Az illetőt a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságon őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak vele szemben, rablás gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.