Hamis ékszereket foglaltak le

Menő dolog a Tiffany is!

A helyi hatóságok hamisított Dolce & Gabbana, Chanel, Marc Jacobs és Burberry táskák és pénztárcák mellett több mint tízezer darab hamis Tiffany márkajelzéssel ellátott ékszert foglaltak le a napokban New Yorkban - írja a Yahoo Finance.

2009.07.14 17:10HENT

A Manhattanbe tartó, hamis termékeket szállító furgont a New York és New Jersey Kikötői Hatóság munkatársai állították meg, miután sofőrje a Lincoln csatornához közel áthajtott a piroson.

Az ellenőrzés során a sofőr azt állította, hogy a bolhapiacra szállít ruházati kiegészítőket, azonban az őt megállító tiszt felismerte, hogy az állításának igazolásaképpen elővett táskák hamis márkajelzéssel vannak ellátva, ezért ellenőrizték a furgon csomagterét.

Ennek során a hatóság munkatársai több mint 10 ezer darab hamis Tiffany ékszerre, valamint 3000 darab táskára és 2000 darab pénztárcára bukkantak, amelyek hamis Dolce & Gabbana, Chanel, Marc Jacobs és Burberry márkajelzéssel voltak ellátva. 

Az ügyben a nyomozás még folyik, a furgon sofőrjét védjegyjogok megsértése miatt őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.