65 millió volt az értéke a hamis illatszereknek

VPOP-razzia: 24 ezer üveg hamisított parfümöt foglaltak le

Mintegy 24 ezer üveg hamisított parfümöt foglaltak le a Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a héten a Józsefvárosi piacon - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) pénteken.

2009.07.03 13:35MTI

A razzia során kétszer bukkantak nagy mennyiségű parfümre a pénzügyőrök. Először egy raktárból került elő több mint 23 ezer üveg parfüm, két nappal később az egyik elárusító pavilonban csaknem ezer üveg, különféle márkajelzéssel ellátott parfümöt találtak - olvasható a VPOP közleményében. A Vám- és Pénzügyőrség munkatársai a több mint 65 millió forint értékű, 1.310 liter hamis parfümöt lefoglalták, egy vietnami állampolgár ellen áru hamis megjelölésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.