Megrendeltek egy tanulmányt

Titkosszolgálati eszközökkel lép fel a VPOP a korrupció ellen

Titkosszolgálati eszközökkel veszi fel a harcot a korrupcióval a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága - értesült a Magyar Nemzet.

2009.02.16 07:19MTI

A lap hétfői számában azt írják, hogy a VPOP megrendelt egy tanulmányt a gazdasági és pénzügyi bűncselekmények hatékonyabb felderítésére, amely az állami és az önkormányzati szférát jelölte meg, azon területekként, amelyeken a leggyakrabban fordul elő a korrupció. 

A VPOP által meg nem erősített lapértesülés szerint egy külön részleget állítottak fel az ilyen bűncselekmények felderítésére, s jelentős összegeket csoportosított át e célra a költségvetésében. 

A lap úgy tudja, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz érkező titkos lehallgatásra vonatkozó megrendelések zöme ma már a vámosok új csoportjától érkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.