Félpályás útlezárás!

Súlyos baleset a repülőtérnél - helikopter vitte el a sérülteket

Helikopterrel szállítottak kórházba egy asszonyt és kislányát, miután teherautóval ütközött egy személyautó Budakeszin, a Farkashegyi repülőtérnél

2009.04.07 18:44HavariaPress

A súlyos baleset kedden délután, három óra körül történt a Pest megyei település és Budaörs közötti mellékút 14-es kilométer-szelvényében, eddig tisztázatlan okokból.

A helyszínen egy teherautó és egy személyautó ütközött egymásnak, a baleset következtében a személyautóban ülő nő és vele utazó kislánya sérült meg, mindkettejüket helikopterrel szállították kórházba.

A hírügynökség információi szerint a nő súlyos fejsérüléseket szenvedett; kislányán ugyan látható sérülések nem voltak, de a mentők az ő esetében is a beszállítás mellett döntöttek, megfigyelés céljából.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeztéig a nagy forgalmú mellékúton félpályás útlezárás van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.