27 és 35 éves áldozatok

Két magyar lelte halálát egy ausztriai közlekedési balesetben

Ausztriában szombat hajnalban két magyar férfi vesztette életét egy közlekedési balesetben Miklóshalmánál (Nickelsdorf).

2009.03.28 11:41MTI

A magyar személygépkocsi 27 éves vezetője a Magyarország felé vezető, enyhén lejtős autópálya-szakaszon egy kamiont későn vett észre, és amikor megpróbálta a leállósávban jobbról kikerülni, nekicsapódott.

Az ütközést követően a megengedettnél jóval nagyobb sebességgel haladó autó csak mintegy 300 méter után állt meg, sofőrje és 35 éves utasa a helyszínen életét vesztette.

A szintén magyar kamion vezetője a Vöröskereszt szerint csak könnyebb sérülést szenvedett. A baleset szombatra virradóra, hajnali három óra 10 perckor történt, nem messze a kelet-ausztriai autópálya miklóshalmi elágazásától.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.