Börtönt ér a csodás gyógyulás

Pech! Halálos ágyán bevalotta: megölte felesége udvarlóját!

Gyilkosságot gyónt meg rendőröknek egy férfi az Egyesült Államokban, mert azt hitte, hogy haldoklik, ám már jól van, viszont akár ki is végezhetik.

2009.03.24 12:32MTI

Az 58 éves James Brewer 32 évvel ezelőtt ölte meg Tennessee államban egy akkori szomszédját, mert attól tartott, megpróbálja elcsábítani a feleségét. Lecsukták, de óvadék fejében szabadlábra került és nejével Oklahomába szökött. Nevet változtatott és azóta békességben éldegélt Shawnee városában, mi több, megbecsült tagja lett a közösségnek, feleségével tevékenyen részt vett a helyi egyház életében. 

Nemrégiben azonban agyérzést kapott, és azt hitte, nem éli túl. Kórházi betegágyához rendőröket kért, akiknek elmondta, hogy gyilkolt és elszökött az igazságszolgáltatás elől. 

Hamarosan azonban jobban lett, és önként feladta magát hajdani bűntette városában a rendőrségen, amely egyébként már értesült róla a tennessee-i kollégák révén. A férfi bűntette nem évült el és akár halálra is ítélhetik - adta hírül a BBC brit sajtóorgánum az amerikai sajtóra hivatkozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.