Szexuális szolgáltatásokra kényszerítették!

Képek! Borzalmas titkok láttak napvilágot az öngyilkos színésznőről!

A titkok úgy derültek ki, hogy előkerült Dzang Dza-Jeon búcsúlevele, aki 26 évesen lett öngyilkos, és eddig csak találgatások voltak az okokat illetően. Ám az igazság fájdalmasabb, mint gondoltuk volna.

Képekben a bájos Dzang Dza-Jeon színésznő! képgaléria

2009.03.19 14:50ma.hu

A búcsúlevélből kiderült, hogy Dzang Dza-Jeon-t megerőszakolták és pénzügyileg is sakkban tartották a szöuli média befolyásos alakjai. A dél-koreai színésznő a közelmúltban öngyilkosságot követett el, pedig még karrierje kezdetén volt.
 
A fenti tények a napokban napvilágra került, még nem hitelesített búcsúleveléből derültek ki. A 26 éves Dzang Dza-Jeon március 7-én akasztotta fel magát Szöul-környéki otthonában. 

Halálhíre azért is okozott hatalmas megdöbbenést, mivel a fiatal színésznő éppen mostanában futott be a Boys Over Flowers című romantikus tévésorozattal.

Nagyon sokan gyászolták a fiatal színésznőt!

Egykori menedzsere állt elő a 12 oldalas levéllel, amelyet állítása szerint Dzang írt neki még februárban. A levél tartalmát a hét végén ismertette a KBS tévécsatorna, amelyen Dzang sorozata futott. 

A levélben részletesen leírja a fiatal színésznő, hogy milyen módon parancsoltak rá, hogy szexuális szívességeket tegyen befolyásos embereknek, köztük egy tévéproducernek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.