28 éves férfi a templomban végzett magával

Öngyilkosság megelőzéséről beszéltek, majd valaki főbe lőtte magát!

Főbe lőtte magát egy kaliforniai katedrálisban egy férfi, miközben éppen a templom öngyilkosság-megelőzési programjáról tartottak előadást kanadai turistáknak.

2009.02.20 07:29MTI

A 48 éves férfi besétált délelőtt háromnegyed tízkor a katedrálisba, odament a központi helyen lévő kereszthez, úgy tűnt, hogy imádkozik, majd pisztollyal végzett magával. 

Az áldozat nem tartozott a katedrális gyülekezetéhez. Az esetnek 7-8 kanadai turista volt szemtanúja a templomszolgákon kívül. Hogy miért lett öngyilkos a férfi, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.