Gary Barlow ágyba döntögette a lányokat!

Képek - Rajongókkal szexelt és öngyilkos akart lenni a Take That szépfiúja!

Őszintén beszélt múltbeli dolgairól a népszerű fiúegyüttes sztárja, Gary Barlow - A Take That sármos tagja belebetegedett a banda feloszlásába, hisz míg futott a szekér, arany élete volt...

A Take That egykor és most! képgaléria

2009.01.29 10:15ma.hu/MTI - Fotó: The Sun

A kilencvenes évek bálványozott brit zenekarában mind az öt fiúért elepedtek a lányok - Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen, Howard Donald és Robbie Williams fürdött a sikerben, dalaik a slágerlistákat ostromolták, melyeket egyébként Gary Barlow írt.

A jóképű srácok olykor ki is használták a helyzetet, Gary például bevallotta a Q magazinban: előfordult, hogy ágyba vitt rajongót. Először akkor tett ilyet, amikor 1992-ben turnéra indult a csapat. Emiatt azonban nem érzi rossz embernek magát.

Futó kapcsolatait aztán később is fenntartotta, mindig volt lehetősége egy kis szerelemre, attól függ, melyik városban lépett fel a Take That.

Drogozott, tombolt, amíg lehetett. Otthonában házvezetőnője gondoskodott arról, hogy mindig legyen meleg étel az asztalon...

Egyszer azonban mindennek vége szakad. Gary Barlow-t szíven ütötte az együttes feloszlása 1996-ban. A Q magazinban számolt be arról, hogy nem tudta feldolgozni a fiúk döntését. Olyannyira nem, hogy még arra is gondolt: öngyilkos lesz!

Szerencsére mégsem süllyedt bele az önsajnálatba Gary, a banda nélkül is feltalálta magát - most pedig ismét színpadon állhat egykori csapattársaival.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.