Zebrán ütötte el őket az ámokfutó

Drogot fogyasztott az ózdi gázoló

Két embert gázolt el hétfőre virradóra egy 22 éves férfi a Borsod megyei Ózdon, az egyik gyalogos életét vesztette, a másik súlyos sérüléseket szenvedett - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az MTI-t

2009.03.09 08:57MTI

Dobi Tamás közölte: a fiatalember Ózd belterületén gázolta el a gyalogosokat, amikor egy zebrán szerettek volna áthaladni, ám a jármű vezetője nem adott elhaladási elsőbbséget. Az egyik gyalogos súlyos, nyolc napon túl gyógyuló, töréses sérüléseket szenvedett, a másik a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint, a gyorsteszt alapján a 22 éves autóvezető drogot fogyasztott
- mondta Dobi Tamás.

Emlékeztetett arra, hogy ez év januárjában 60 személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a megyében, ez 10 százalékkal kevesebb a tavalyi év hasonló időszakához képest.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.