Folytatódott a lány pótmagánvádas pere

A rendőröket nemi erőszakkal megvádoló Zsanett pocakkal jelent meg a bíróságon!

Gyermeket vár Zsanett, aki tavalyelőtt nemi erőszakkal vádolt meg öt rendőrt - A lány pótmagánvádas pere tegnap folytatódott a Fővárosi Bíróságon, ahol Zsanett már pocakkal mutatkozott.

2009.03.05 11:30

Tavalyelőtt májusban azzal vádolt meg öt, egykori REBISZ-es rendőrt, hogy a rendőrautóban megerőszakolták őt - Zsanett pótmagánvádas pere tegnap tanúkihallgatásokkal folytatódott a Fővárosi Bíróságon - írja a Blikk.

A szemmel láthatóan várandós lány testhez simuló fekete pólót viselt, de pocakja így is kivehető volt. A tárgyaláson többször kérte, hogy nyissák ki az ablakot, mert nem érzi jól magát, hosszabb időre távozott a szünetekben és többnyire ingerülten reagált az erőszakkal vádolt rendőrök védőinek kérdéseire is - adta hírül a Blikk.

A lap tájékoztatása szerint a tárgyaláson az üggyel összefüggésbe hozható tanúk ugyanazt mondták el, mint az előző meghallgatások során, s ezt a lány rosszul viselte.

Zsanett 2007. május 4-én tett feljelentést a rendőrségen, állítása szerint aznap hajnalban egy közúti ellenőrzés során megállította öt rendőr a fővárosban, majd egy sötét mellékutcába hajtottak vele az autóval és itt ketten megerőszakolták.

A bíróság a rendőröket akkor bizonyítékok hiányában felmentette, Zsanettet hamis tanúzással vádolták meg. A lány ügyvédje pótmagánvádas pert kezdeményezett, mely november 17-én vette kezdetét. A tárgyaláson az öt megvádolt rendőr is részt vett - adta hírül a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.