Százak gyászolnak a családdal

Gyülekeznek a gyászolók a temetésre Tatárszentgyörgyön

Déltájban már százak várakoztak a tatárszentgyörgyi temetőnél, ahol kora délután lesz a nyolc napja meggyilkolt Csorba Róbert és ötéves kisfia temetése - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.

2009.03.03 13:05MTI

A Pest megyei településen erős a biztonsági készültség, a ravatalozó környékén rendőrök irányítják a forgalmat, a temető egy részét pedig szalaggal zárták le. Folyamatosan érkeznek a gyászolók autókkal, autóbuszokkal az ország különböző részeiről.

Budapestről a Roma Polgárjogi Alapítvány mellett civilek is indítottak buszokat a temetésre, a Parlamenttől pedig kisbusz vitte a képviselőket Tatárszentgyörgyre.

A múlt hétfőre virradóra eddig tisztázatlan körülmények között, feltehetően Molotov-koktéltól gyulladt ki Csorbáék tatárszentgyörgyi háza. A tűz elől menekülőkre ismeretlenek vadászfegyverrel rálőttek, ennek következtében az ötéves kisfiú és édesapja életét vesztette, egy hatéves kislány súlyosan megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.