Az egyik diák rokona rátámadt a tanárnőkre!

Elszabadult szülők! Tanárnőket bántalmaztak egy VIII. kerületi játszótéren

Az erőszakoskodó férfit őrizetbe vették, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás.

2009.02.24 11:07MTI

Két pedagógust bántalmazott egy diákjuk rokona hétfőn Budapest VIII. kerületében; az erőszakoskodó férfit őrizetbe vették, ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indult eljárás - közölte kedden a rendőrség.
 
Egy általános iskola két pedagógusa hétfőn kora délután a Mátyás téri játszótérre kísérte diákjait hógolyózni. Nem sokkal később azt vették észre, hogy két fiú a hóban "fürdeti" harmadik társukat. Ekkor közelebb lépve a fiúkra szóltak, hogy hagyják ezt abba - mondta el Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. 

A felszólítás után odalépett a két tanárnőhöz egy számukra ismeretlen férfi és egy nő. A férfi minősíthetetlen hangon szidalmazta, fenyegette őket, mondván: látta, hogy meg akarják ütni a gyereket. A férfi aztán hirtelen közelebb lépve leköpte, majd ütésre emelve a kezét mindkét pedagógust meglökte, egyiküket a nyakánál, ez a tanárnő ennek következtében elharapta a nyelvét. 

A tanárnők végül elfordultak a két ismeretlentől, összeterelték a gyerekeket és visszakísérték őket az iskolába. A pedagógusok a támadás során orvosi ellátást igénylő sérülést nem szenvedtek. A rendőrök rövid idő alatt megállapították, hogy a pedagógusokra támadó férfi az egyik diák hozzátartozója. A 37 éves férfit még az éjszaka elfogták és előállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.