Baleset

Helikopterrel is keresték a rendőrök az eltűnt kisfiút a Komáromi járásban

A rendőrség felhívta a szülők és nagyszülők figyelmét, hogy a nyári szünidő alatt igyekezzenek fokozottan odafigyelni gyermekeikre, illetve unokáikra!

2020.07.18 15:14ma.hu

Helikopterrel kerestek a rendőrök egy elcsatangolt kisfiút a Komáromi járásban. A gyerek szerdán délelőtt a farkasdpusztai (Vlkanovo/Bajcs településrésze/Komáromi járás) kultúrház előtt látták utoljára az eltűnése előtt.

A rendőrök délután 14:30-kor kezdték keresni a legénykét, aki az utcán játszott a testvéreivel, majd valószínűleg útnak indult a kukoricaföldön át Bajcs felé. 

A szerencsés véget ért kereséshez a rendőrök egy belügyminisztériumi helikoptert is segítségül hívtak, s a keresésbe a tűzoltók és a helyi lakosok is bekapcsolódtak - írta a bumm.sk.

A megszeppent fiúcskára a farkasdpusztai halastónál leltek rá - írta a Facebook-oldalán a Nyitrai Kerületi Rendőrkapitányság.

A közleményben a rendőrség felhívta a szülők és nagyszülők figyelmét, hogy a nyári szünidő alatt igyekezzenek fokozottan odafigyelni gyermekeikre, illetve unokáikra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.