Rendőrség

Eltűnt egy szakiskolás fiatalember Budapesten

A kispesti rendőrök jelenleg is keresik a 21 éves fiatal férfit.

2020.01.09 07:47ma.hu
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 21 éves Gönczi Márk Levente ügyében.

A fiatal férfi 2020. január 8-án 12 óra körül tanítást követően indult el egy XXI. kerületi szakiskolából, azóta nem érkezett haza kispesti otthonába, életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Gönczi Márk Levente nehezen kommunikál és elképzelhető, hogy nem fordul segítségért. Gönczi Márk Levente körülbelül 185 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid barna hajú, kék szemű. Eltűnésekor szürke-zöld csíkos sapkát, sötétkék kabátot, szürke nadrágot és fekete csizmát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Gönczi Márk Leventét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.