Rendőrség

Eltűnt egy orosz turistanő Budapesten

A belvárosi rendőrök jelenleg is keresik Aronyna Galina Szemjonova-át.

2020.01.08 17:34ma.hu
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 65 éves, orosz állampolgárságű Aronyna Galina Szemjonova eltűnése ügyében.

A rendőrségre 2020. január 7-én éjszaka tettek bejelentést, hogy a 65 éves orosz nő 2020. január 7-én reggel elment egy V. kerületi hotelből, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

A turista nő a hatóság információja szerint csak az orosz nyelvet beszéli.

Aronyna Galina Szemjonova kb. 165-170 cm magas, átlagos testalkatú. Eltűnésekor rózsaszín barett sapkát, fekete kabátot, kék farmert és barna csizmát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.