Rendőrség

50 helyett 127-tel száguldott egy autós Zsédeny belterületén

Újabb gyorshajtókat fogtak a rendőrök.

2020.01.07 19:47ma.hu
police.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. január 1-je és 2020. január 6-a között közlekedésrendészeti ellenőrzéseket hajtottak végre a 84-es számú főút Vas megyei szakaszán. Az ellenőrzés célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése volt.

Az ellenőrzés ideje alatt kétszáztizenhét esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát.

Egy sofőr a 84-es számú főúton, Zsédeny belterületén a megengedett 50 km/h helyett 127 km/h sebességgel haladt gépkocsijával. Egy másik járművezető ugyancsak a 84-es számú főúton közlekedett autójával a megengedett 90 km/h helyett 157 km/h sebességgel Borgáta térségében.

Miután a közlekedésrendészeti járőrök megállították az autókat, a gépjárművezetőkkel szemben gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot és büntetőpontot szabtak ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.