Szlovákia

Harci kutyák támadták meg az idős asszony kiskutyáját, a rendőrök lelőtték őket

A 75 éves nő éppen a kiskutyáját sétáltatta, amikor kedvencét megtámadták a nagyobb kutyák.

2020.01.07 15:39ma.hu

Az eset Nagyszombat és Hrnčiarovce nad Parnou között történt vasárnap. A szabadon lévő amerikai bandog típusú kutyák megtámadták a nő kiskutyáját – közölte Martina Kredatusová, Nagyszombat megye rendőrségi szóvivője.

Miután a rendőrök a helyszínre értek, a kutyák feléjük vették az irányt. Először egy műanyag töltényes puskával igyekeztek kivédeni a támadást, ez azonban nem állította meg a kutyákat – végül kénytelenek voltak mindkettőt lelőni - írja a Parameter.sk.

A nyugdíjas asszony nem sérült meg, a történtek azonban felkavarták. A kiskutyája a támadás után elszaladt. A rendőrség vizsgálja a történteket.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.