Rendőrség

Lopott autókat szállító bolgár horrorkaravánt állítottak meg Böhönyén

A rendőrök lefoglalták az autókat, a férfit pedig a vontatási szabályok megsértése miatt megbírságolták.

2019.12.16 10:01ma.hu
police.hu

A járőrök 2019. december 14-én délben, Böhönye belterületén ellenőriztek egy bolgár hatósági jelzésű autószállító járművet, amely a rajta elhelyezett személyautón kívül, egy második utánfutó trélerre rögzített haszongépjárművet is vontatott. A rendőrök az ellenőrzés során átadott iratokból megállapították, hogy a személyautót a svéd, míg a haszongépjármű forgalmi engedélyét a bolgár hatóságok körözik.

Az egyenruhások a körözést kibocsátó szervek rendelkezésének megfelelően az autót és a forgalmi engedélyt lefoglalták, az 59 éves bolgár állampolgárságú sofőrrel szemben a vontatási szabályok megsértése miatt helyszíni bírságot szabtak ki.

A járműszerelvény nem közlekedhetett tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.