Bűnügy

Leütöttek, majd felakasztottak egy kiskunhalasi férfit

Túlélte, de maradandó fogyatékosságot szenvedett.

2019.12.14 11:30ma.hu
police.hu

A gyanú szerint 2016. június 22-én egy akkor 36 éves kiskunhalasi férfi megjelent az egyik helyi tanyán, ahol az ott lakó középkorú férfit leütötte. Ezt követően az eszméletlen sértettet az udvarban felakasztotta egy vasoszlopra, és elment a helyszínről.

A sértettre élettársa talált rá, aki azonnal orvosi segítséget hívott, így a férfi túlélte.

A beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a sértett az akasztás során életveszélyes sérülést szenvedett, ami nála a klinikai halál állapotát eredményezte. A gyors és szakszerű orvosi segítség akadályozta meg a biológiai halál beálltát. Ugyancsak a szakvélemény szerint a férfinál maradandó fogyatékosság alakult ki.

A kiskunhalasi gyanúsítottal szemben emberölés bűntett kísérlet miatt folytatott nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A nyomozást befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.