Bűnügy

Korábban kalapáccsal támadt alvó feleségére a győri gyerekgyilkos

Megölte két gyerekét, majd önmagával is végzett egy férfi Győrben. A férfi 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen.

2019.12.16 08:03ma.hu
MTI/Krizsán Csaba

Mint arról a ma.hu is beszámolt, lakossági bejelentés alapján vizsgáltak át egy győri lakást a járőrök december 15-én 14 óra 50 perckor.

Az egyenruhások az ingatlanban két gyermek holttestét találták meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálukat édesapjuk okozta, aki a bűncselekményt követően önkezével vetett véget életének. Egy 13 éves lány és egy 10 éves fiú vesztették életüket. Holttestére a rendőrök egy másik helyiségben találtak rá.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A 112Press információi szerint a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A lap úgy tudja, a férfi nemrég szabadult, a gyermekek láthatáson voltak győri otthonában.

A férfi három gyermekéből kettőt megölt, majd magával is végzett. A lap információi szerint az életben maradt gyermek az ablakon keresztül beszélt a hozzájuk érkezőkkel és elmondta, hogy "testvérei nem ébrednek fel és az arcukon valami piros van".

H.G 2016 májusában egy kalapáccsal lépett alvó feleségéhez, és többször a fejére ütött vele, úgy, hogy a szerszám nyele is eltört. A bíróság öt év börtönre és öt év közügyektől való eltiltásra ítélte a férfit, de jó magaviselete miatt néhány hónapja szabadult, majd Győrbe költözött.

A lap úgy tudja, nem tiltották el a férfit a gyerekektől, akik most voltak nála először szabadulása óta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.