Bűncselekmény

1,5 millió forintnyi márkás parfümöt próbált ellopni egy férfi egy reptéri üzletből

A férfi a nála lévő bőröndbe és hátizsákba rejtette a csomagokat, majd fizetés nélkül távozott.

2019.12.14 18:19ma.hu
police.hu

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) munkatársai elfogták és előállították azt a 33 éves román állampolgárt, aki 2019. december 13-án délben a Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2. terminál egyik üzletéből különféle kiszerelésben összesen 38 db márkás parfümöt tulajdonított el. A férfi a nála lévő bőröndbe és hátizsákba rejtette a csomagokat, majd fizetés nélkül távozott. Az üzlet egyik dolgozója azonban utánament, és feltartóztatta. A történteket a repülőtéren működő kamerarendszer rögzítette.

A férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és bíróság elé állítását kezdeményezték az illetékes ügyészség felé.

A lopással okozott kár a tettenéréssel megtérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.