Erőszak

Megszólalt az egyik sérült, akire maró anyag zuhant a bulinegyedben

Maró anyag volt abban a flakonban, amely egy felújítás alatt álló épület tetejéről zuhant az utcára.

2018.04.18 20:40ma.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a VII. kerületi Kazinczy utcában négyen könnyebben megsérültek, amikor a valószínűleg véletlenül lezuhant doboz tartalma a járókelőkre ömlött. Jelenleg gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen nyomoznak. Az egyik sérült az ATV Híradónak is nyilatkozott.

„Ahol a bőrünkkel érintkezett, ott égetett és csípett. Arra lettünk figyelmesek, hogy a kolléganőmön lévő harisnya mállik szét, illetve például az én kabátomat is érte a folyadék, látszott, hogy elkezdett lukacsos lenni” – mondta a sérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.