Támadás

Savval teli üveget dobtak a járókelők közé a Kazinczy utcában

Négyen égési sérüléseket szenvedtek.

2018.04.18 13:01ma.hu

A járókelők közé dobtak egy savas anyaggal teli üveget kedd este, a fővárosi Kazinczy ucában. Az incidensben négy ember égési sérüléseket szenvedett, őket kórházba szállították - közölte az OMSZ munkatársa az M1 szerda délelőtti műsorában.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint erősen maró, savas folyadék volt az üvegben.

Nyomozást indított a rendőrség

A BRFK azt közölte: a rendelkezésre álló adatok szerint kedd este Budapesten, a Kazinczy utcában egy építkezés egyik épületének tetejéről - mostanáig ismeretlen okból és körülmények között - leesett egy maró anyagot tartalmazó flakon. Az abból kiömlő folyadék négy embernek könnyű sérülést okozott.

A nyomozás feladata tisztázni, hogy az esettel összefüggésben személyre szóló büntetőjogi felelősség megállapítható-- írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.